het bureau | visie | weblog | cursusaanbod | ontwerptafel | O'FEST | kantinegesprek | nieuws | contact
  KORTE
  TRAININGEN

  ONTWERPKUNDE
  de basis

  NATUUR in het
  TUINONTWERP

  ONTWERPEN
  met beplanting

  CREATIEF
  ONTWERPEN

  PERSOONLIJKE
  opleiding


Coaching van talent
Eigen omgeving, tijd en Ritme

Speciaal voor de ontwerper die het lastig vindt om tien dagen vrij te maken, maar toch een persoonlijke ontwikkeling wil inzetten. Die liever de momenten zelf bepaalt.
Of voor diegene die liever solo werkt, in persoonlijk contact met een docent, 1 op 1, onder vier ogen.
Of misschien voor een senior ontwerper die graag in eigen ritme en in eigen omgeving werkt aan een aantal nuances in het werk die verbeterd moeten.
Of voor iemand die momenteel verplichtingen heeft in het gezin en toch de vrije uurtjes wil inzetten in intensieve leeroefeningen.
De lijst is waarschijnlijk oneindig, zo leert de ervaring, want velen hebben een eigen verhaal of een eigen nood.
Daarom heeft Michel Lafaille een kort intensief programma ontwikkeld, dat bij u op kantoor en op door u gekozen tijden kan plaatsvinden. Op basis van een tiental eerdere ‘privé sessies’ heeft hij gemerkt dat dit zeer goed en efficiënt werkt. Door uit te gaan van enkele tuinontwerpen die u vroeger hebt gemaakt, wordt de methodiek van |het ontwerp instituut| daar op losgelaten en komt u samen met hem tot een ontwikkeling van uw eigen talent. Meestal met verbazende inzichten en resultaten.

In totaal beslaat deze persoonlijke coaching 2,5 dag die heel intensief worden benut. De eerste dag halve dag wordt gebruikt als kennismaking. U laat enkele ontwerpen zien en legt de situatie ervan uit en waarom u tot bepaalde beslissingen bent gekomen. Na deze presentatie wordt bepaald aan welke aspecten en onderdelen gewerkt zal worden. Michel Lafaille doet enkele voorstellen en u geeft uw behoeftes aan. Hij zal de volgende tijd gebruiken om een speciaal lesprogramma voor u uit te werken. Daar wordt dan de volgende twee dagen aan gewerkt, ochtend en middag, met ongeveer een week rijpingstijd daar tussenin. Deze data zijn in overleg vastgelegd.

Dat zullen inspirerende dagen zijn, met gemotiveerde gesprekken. Door die werkdagen zult u anders naar ruimte en omgeving gaan kijken.

Neem contact en stel uw data voor, waarbij tussen de 1ste halve dag en de twee volle dagen telkens minimaal een week tijd moet zijn. Honorarium voor deze drie sessies en voorbereiding in overleg (vrij van btw), exclusief reiskosten.

   info@ontwerpinstituut.nl

© het ontwerp instituut 2018