over ons

het ontwerpinstituut is een gezamenlijk initiatief van de  werkgroep Kantinegesprek en ACEC.

WERKGROEP KANTINEGESPREK

De  werkgroep bestaat uit Richard de Jong (Nova-Tuinen), Angela Warmerdam (Angela’s Tuinen) en Stefan Jaspers (gelijknamig bedrijf). Alle 3 zijn het tuin- en lanschapsontwerpers en begaan met  de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied. Drie keer per jaar organiseren zij het kantinegesprek.  Een avond met een vijftal sprekers die u met  de nieuwste ontwikkelingen op het vakgebied laten kennis maken.

Tegelijk is deze avond er voor u, om met uw collega ontwerpers uit het hele land kennis te maken en van gedachten te wisselen over het vakgebied tuin- en landschap.

ACEC APELDOORNS CENTRUM VOOR EIGENTIJDSE CULTUUR.

De ACEC is een expositie en activiteitencentrum gevestigd in Apeldoorn. Wij maken exposities op het terrein van de beeldende kunst en wij adviseren over de aankoop van kunst in de openbare ruimte. Wij hebben een programma lijn KUNST- GROEN EN LANDSCHAP. Hier publiceren wij over op deze website.

Ons doel is kennis op dit vlak te versterken Lees Meer

HISTORIE

Het ontwerpinstituut is opgericht door Michel Lafaille  (http://www.michellafaille.nl/). Onder zijn leiding was het een opleidingsinstituut,  een kenniscentrum en ontmoetingsplaats voor de tuin- en landschapsontwerpers.  Met het stoppen van Michel als docent is de opleidingstak komen te vervallen.