Kantinegesprekken

Het Kantinegesprek is een laagdrempelige en kosteloze avond ter inspiratie, gericht op professionals in het groene vakgebied in zijn volle breedte. Op deze avonden krijgen meestal zo’n 5 sprekers 20 minuten de tijd om hun werk of onderwerp voor het voetlicht te brengen. De onderwerpen zijn zeer divers, maar altijd met een relatie naar tuinen, planten, landschap en/of ontwerp. Een andere manier van kijken naar buitenruimte…

Doel van de avond is om collega’s uit ‘het groen’ en aanverwante disciplines laagdrempelig en kosteloos een avond vol inspiratie en ontmoeting met gelijkgestemden te bieden. Vandaar dat we proberen een zo veelzijdig mogelijk programma samen te stellen met nieuwe invalshoeken, oude bekenden, nog te ontdekken kennis en bevlogen entertainment. Daaromheen ontstaat als vanzelf een uitwisseling van ervaring, inspiratie, gezelligheid en uitwisseling.
De avonden beginnen altijd om 18.00 u met een gezellige maaltijd, waarvoor je vanzelfsprekend van harte bent uitgenodigd. De eerste spreker start om 19.30 u. Na de sprekers is er tijd en ruimte voor napraten en ontmoeten.
Overigens is de avond voor bezoekers kosteloos, je betaalt alleen voor de maaltijd en drankjes.

Programma 2021

10 november

Programma 2022

9 maart

8 juni

14 september

9 november

Aanmelden voor aanwezigheid is -zoals je begrijpt- in deze tijden verplicht en aangezien we uiteraard alles binnen RIVM regels doen, kunnen we slechts een beperkt publiek herbergen. Dus… we hanteren een ‘wie-het-eerst-komt’-beleid. Ook een corona QR-code check kan van je gevraagd worden.
Laat ook even weten of je wil meegenieten van het buffet om 18.00u.
Met liefhebbers van vegetarisch wordt vanzelf al rekening gehouden, heb je nog andere wensen, dan horen we dat graag.
Aanmelden uitsluitend via kantinegesprek[at]ontwerpinstituut.nl

Actuele informatie met betrekking tot het programma is ook te vinden op onze Facebook-pagina, dus abonneer je, dan blijf je op de hoogte. https://www.facebook.com/Kantinegesprek/